Speciality

hector-special-burger-aBurgr jako kráva

Specialitou letošního léta jsou šťavnaté burgry. Pětiletá zkušenost s provozem rychlého občerstvení a nespokojenost s úrovní hamburgerových polotovarů na českém trhu vedla ke zrodu firmy Burgr jako kráva. Navrhli vlastní recepturu masových placek a vlastní příchutě majonézových dresinků. To vše poté zkombinovali s čerstvou zeleninou a dalšími ingrediencemi do chutného klasického burgru. Vyrábí se jen z kvalitně opracovaného hovězího masa z českých chovů. Separáty, kůže, „éčka“, ani chuťové náhražky v burgeru rozhodně nenajdete. Dochuceno pouze pepřem a solí, čímž je ponechána hovězímu masu jeho přirozenou chuť. Nesmaží se, ale tepelně upravují v páře. Proto jsou burgry šťavnaté a neobsahují žádný přepálený olej. Vyzkoušejte sami …